احسان محمدی فاضل: چندی پیش یکی از مسئولین درباره گردشگری داخلی گفت: گردشگری جنبه فرصتی کم و جنبه تهدیدی بیشتری دارد» و من در یادداشتی نوشتم که ایشان خستگی را به تن کسانی که در این صنعت مشغول به کارند دوچندان کردند. اگر مروری بر خبرهای صنعت گردشگری کشورهای همسایه داشته باشیم، شاید بهتر باشد از حرفی که زدم عذرخواهی کنم! و خواهش کنم لطفاً گردشگری ایران را در همین مدار صفر درجه نگه‌دارید.

  • قبل از هر نقد، خبرهای زیر را مرور کنیم:
  • یک شرکت معماری در دبی در حال آماده‌سازی مقدمات جاذبه گردشگری برای ساخت آسمان‌خراشی است که از یک سیارک در 50 هزار کیلومتری زمین آویزان باشد.
  • عربستان سعودی اعلام کرد از سال آینده در مسیر کسب درآمد غیرنفتی، ویزای گردشگری صادر می‌کند.
  • منابع آگاه اعلام کردند روسیه بودجه زیادی را برای بازسازی آثار باستانی حلب ازجمله مسجد اموی اختصاص داده است.
  • موزه لوور شهر ابوظبی رسماً افتتاح شد. امارات تنها برای حق استفاده از نام لوور» مبلغ 400 میلیون یورو به فرانسه پرداخته و مجموع هزینه‌های این پروژه یک و نیم میلیارد یورو اعلام‌شده است.
  • اولین پارک یخی خاورمیانه در مساحتی بالغ‌بر 160 هزار مترمربع با بیش از 5000 تن یخ در شیخ‌نشین دوبی افتتاح شد.

در حاشیه خبرهای خوب گردشگری ایران، اخبار عدم رسیدگی و به بناهای میراث فرهنگی کشور دردآور است. حال که نشانه‌های کمی از زیرساخت و سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی مناسب بافرهنگ ایرانی اسلامی در گردشگری ایران نیست حداقل کاری که می‌توان انجام داد حفظ آثار است.

در اخبار می‌خوانیم قلعه فلک‌الأفلاک در معرض خطر ریزش قرار دارد به‌مانند آنچه از بیستون، غار علی‌صدر، باداب سورت، و پرسپولیس . که حالشان بدتر نباشد، بهتر نیست. اینکه پویش‌هایی شکل می‌گیرد و در کنارش کارگاه‌ها و درس گروهی‌هایی برگزار می‌شود خوب است اما یادمان باشد بنا در حال تخریب منتظر کارگاه‌های تکمیلی و سخنران‌های سرشناس نمی‌شود.

روزها و رویدادهای مرتبط با گردشگری می‌آیند و می‌روند بدون اینکه پژوهش‌ها اجرایی شوند تا گردشگری پایدار برای توسعه» داشته باشیم و همچنان خودمان فی‌الواقع از خودمان خوشمان می‌آید.

از گفتن این جملات پایانی خسته نمی‌شوم و بارها این جملات را تکرار خواهم کرد که حس امید به مدیران خصوصی این حوزه می‌دهد: خدمات رسان‌ها باید بیشتر به کیفیت و کمیت خدمات‌رسانی توجه کنند. بالا بردن کیفیت خدمات به معنی تعداد نیروی انسانی یا تجهیزات پیشرفته روز نیست بلکه مقوله‌هایی همچون آموزش، ظرفیت‌سازی و مدیریت کیفی  باید به هم متصل شوند تا پایداری برای توسعه گردشگری تحقق یابد.

به‌جای آنکه بیشتر بدانیم چه کسانی خالق چه هستند؛ باید ببینیم چه کسانی به خراب کردن آن مشغول‌اند و به فکر مرمت آن باشیم!

منبع: خبرگزاری فارس

مهاجرین ایرانی عاشق دروغ

چه زمانی در کسب و کار عقب نشینی کنیم؟

برای ولنتاینت چی می خری؟!

گردشگری ,کسانی ,حال ,یک ,خبرهای ,صنعت ,گردشگری ایران ,را در ,ایران را ,این جملات ,مدار صفر

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بهترینها کنکره 60، نمایندگی ساوه افسران جنگ فرهنگی زندگی صحیح = سلامتی = لذت زندگی تئاتر معاصر ایران happy-school آموزشی وبلاگ رسمی شیخ عیسی البوغبیش هورامان